UW GEGEVENS
ZIJN GOED BESCHERMD

Wij nodigen u uit om ons beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens te lezen

 

LEES MEER   ›

De heuvels van Conegliano Valdobbiadene "Werelderfgoed Unesco"

 De heuvels van Conegliano Valdobbiadene zijn officieel uitgeroepen tot "Werelderfgoed van Unesco". Deze erkenning vindt plaats tegelijk met de vijftigste verjaardag van de denominatie. Resultaat van het werk vna de familie die gedurende al die jaren de steile heuvels van het gebied vormde, de hellingen borduurde en aangepaste en geoptimaliseerde landbouwtechnieken toepaste. Ontdek dit unieke landschap. 

ilcolle 00 M2X46D

IFS Broker Certificatie voor Schenk Benelux

Sinss 1 april 2019 is Schenk nv IFS Broker gecertificeerd. Deze IFS norm is vandaag één van de strengste normering.

Alle opvolging van producten, activiteiten, medewerking klanten en leveranciers wordt degetaileerd opgevolgd door het bedrijf en onze Quality Manager. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie. 
Certificat IFS

Viña San Pedro : hoe wijnen produceren met respect voor het milieu

VSPT VSPT Wine Group is verkozen tot "Ethical Company of the Year" en is een leider in zijn categorie van hernieuwbare energie. De Groep streeft ernaar wijnen alleen op basis van 100% hernieuwbare energie tegen 2021 te produceren.

Al hun reclamemateriaal dat in Chili wordt gebruikt is 100% gerecycleerd.

Aan de andere kant, voerde Viña San Pedro de eerste oogst uit in samenwerking met de Buchahueico-gemeenschap in Malleco. 

Het bedrijf won ook de 1ste plaats in de categorie "Mensenrechten" toegekend door de Verenigde Naties. 

Bodegas Murviedro : de geschiedenis....

Ontdek de geschiedenis van de Murviedro wijnen... Bodegas Murviedro werd door de familie Schenk in 1927 opgericht in Requena, een grond met meer dan 1.000 jaar geschiedenis. In Requena vindt men autochtone druivensoorten die nergens anders te vinden zijn. Het continentale klimaat met mediterrane invloeden zorgt ervoor dat de wijne een karakteristieke persoonlijkheid hebben, met een opmerkelijke zachtheid. Murviedro komt van het Latijnse "Muri Veteres" (de oude stadsmuren die de oude stad Requena omcirkelen) 

Domaine Henri de Villamont

Op 5 minuten van Beaune, in Savigny les Beaune, ontdekt u  ...

Lees meer: Domaine Henri de...

Domaine Laffitte

Onze wijngaarden zijn geplant op de hoogste heuvels van Ayzieu, aan de rand van de Gascogne ...

Lees meer: Domaine Laffitte

Domaine Le Pive Sable de Camargue

Een nieuw kleedje voor Domaine Le Pive ...

Médaille d'Or Challenge Millésime Bio 2019 en Médaille d'Or Concours Général Agricole 2019

La Casa de la Seda : Best New Wine of Spain !

La Casa de la Seda, een emblematische wijn van Bodegas Murviedro, is verkozen tot "Beste nieuwe wijn 2018" op de Verema Awards. La Casa de la Seda is een rode wijn geproduceerd op een enkel perceel van El Ardal estate in Requena. Bodegas Murviedro heeft deze bijna eeuwenoude wijngaard, die in 1923 werd geplant, verworven. De productie is laag, maar dit authentieke wijnbouwerfgoed wordt behouden dankzij de traditionele methoden van biologische en biologisch-dynamische wijnbouw.

Ontdek de terroir "Le Grand Noir"

De geschiedenis van de wijnen "Le Grand Noir", is de ontmoeting van 3 wijnfanaten: Hugh Ryman, één van de eerste flying winemakers die zijn ervaring in de vier hoeken van de wereld heeft gedeeld. Robert Joseph, wijnjournalist en schrijver voor onder andere The London Sunday Telegraph en oprichter van de International Wine Challenge. En tenslotte Kevin Shaw, gerenommeerd ontwerper, verschillende keren bekroond in Londen New York of zelfs San Francisco.

Over alles werd nagedacht, van de wijngaard tot het bottelen om kwaliteitswijnen te garanderen ,en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te creëren.

Le Grand Noir is de perfecte balans tussen klassieke Franse, gastronomische wijnen en met de invloed van de Nieuwe Wereld wijnen.

De wijngaarden liggen in Roussillon, ideale situatie welke de zon en de zeewind combineert. Elke druivensoort komt tot recht met de  beste aroma’s uit dit ideale klimaat.

HOT NEWS !

We zijn trots om samen te werken met onze partners

OVER ONS

Een Europese groep actief over heel de wereld. Het bedrijf ontstond in 1893 in Rolle (Zwitserland). Arnold Schenk, zoon van oprichter Charles, stelt vanaf het begin als doelstelling ... Lees meer...

PRIVACYBELEID

VERKOOPSVOORWARDEN

WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN

Schenk n.v. bevordert de convivialiteit maar raadt zijn consumenten aan zich op verantwoordelijke wijze te gedragen. Wij staan erop dat onze producten met mate...

Lees meer...

CONTACT

Schenk n.v.
chaussée de Tervueren, 375 (Ring R0)
1410 Waterloo

sylvie.lantain@schenk.be
Lieve.Tavernier@schenk.be

Tel: +32 2 352 04 20