Contact

EEN EUROPESE GROEP ACTIEF OVER HEEL DE WERELD 

Het bedrijf ontstond in 1893 in Rolle (Zwitserland). Arnold Schenk, zoon van oprichter Charles, stelt vanaf het begin als doelstelling een wijnhandel te creeëren op europees niveau.
Na meer dan honderd jaar, werd de visie van diegene die aan de groep zijn impuls en dynamiek gaf, volledig gerealiseerd. 
De gestadige expansie van de groep SCHENK wordt gecombineerd met een beleid van belangrijke investeringen in kwaliteitswijngaarden evenals in apparatuur en vooruitstrevende technieken waar de  productie en de botteling faciliteiten mee zijn uitgerust. 
De groep Schenk, die alle sectoren van de wijnbouw en wijnbereiding omvat, beschikt heden over een aura van bekendheid gebaseerd op zijn ervaring en op de beheersing van alle stappen  met betrekking op de wijnbouw en de oenologie en strekt zich uit tot de marketing en de promotie van de producten.

OVER ONS

Een Europese groep actief over heel de wereld. Het bedrijf ontstond in 1893 in Rolle (Zwitserland). Arnold Schenk, zoon van oprichter Charles, stelt vanaf het begin als doelstelling ... Lees meer...

PRIVACYBELEID

VERKOOPSVOORWARDEN

WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN

Schenk n.v. bevordert de convivialiteit maar raadt zijn consumenten aan zich op verantwoordelijke wijze te gedragen. Wij staan erop dat onze producten met mate...

Lees meer...

CONTACT

Schenk n.v.
chaussée de Tervueren, 375 (Ring R0)
1410 Waterloo

sylvie.lantain@schenk.be
Lieve.Tavernier@schenk.be

Tel: +32 2 352 04 20